Asiakkuus- ja projektipäällikkö (markkinointi), K, Rekryluuri Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2024
  • Hae viimeistään 9.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Someen erikoistunut, kolme Agency of The Year -tunnustusta hiljan pokannut luova toimisto etsii uusia tekijöitä. Kurio liittyi osaksi kansainvälistä Samy Alliancea helmikuussa ja nyt haemme entistä kansainvälisempään tiimiimme lisää vahvistusta.

Yli 50 markkinalla toimivassa yrityksessämme pääset suorinta tietä sosiaalisen median markkinoinnin ja viestinnän kovimpaan kärkeen - työskentelemään kotimaisten ja globaalien huippubrändien parissa. Apunasi asiantuntevien kollegojen lisäksi myös markkinoiden parhaat työkalut, esimerkiksi sosiaalisen kuuntelun ja vaikuttajamarkkinoinnin saralla.

TOIMENKUVASTA LYHYESTI:

- Työssäsi tulet vastaamaan itsenäisesti niin kotimaisten kuin kansainvälisten huippubrändien asiakkuuksista, niiden kehittämisestä, projektikokonaisuuksien läpiviemisestä sekä uusasiakashankinnasta
- Toimit osana tiimiä, mutta suuri osa työstä on itsenäistä
- Työpäivät ovat vaihtelevia ja tilanteet elävät nopeasti
- Kielinä suomi ja englanti

SEURAAVAT SEIKAT KATSOMME EDUIKSI:

- 2-3 vuoden kokemus asiakkuuksien ja projektienhallinnasta ja myynnistä
- Myynnillinen asenne ja kokemusta myyntityöstä ja tavoitteisiin pääsemisestä
- Kokemus sosiaalisen median hyödyntämisestä yrityksen markkinoinnissa tai viestinnässä (ja työkaluista kuten Business Manager, Supermetrics, etc.)
- Laaja omakohtainen kiinnostus, kokemus ja ymmärrys sosiaalisen median kentästä ja kehityksestä
- Korkeakouluopinnot markkinoinnin tai viestinnän parissa
- Joukkueurheilutausta tai muu vastaava osoitus tiimityötaidoista

MUUT TIEDOT

- Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
- Työskentelemme pääsääntöisesti 4 pv/ vko toimistolla ja yhden päivän etänä.
- Työn aloitus sopimuksen mukaan.

NÄIN HAET

Kurio Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 3.6.2024. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 - 15.00 ja torstaisin klo 10.00 - 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

-----------

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja avustamme työnantajaa esivalinnoissa. Työnantaja huolehtii työhaastatteluista ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://haku.rekryluuri.fi/ilmoitus?recordId=recA6wdfDiJAS6y9t