Ammatillinen opettaja, kiinteistöpalveluala, Rova, Ammattiopisto Luovi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Palkkaus: 3000-5200€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Rovaniemelle osaavaa ja ammatillisesta erityisopetuksesta kiinnostunutta opettajaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkintoon, kiinteistönhoidon osaamisalalle.

Erityinen tehtäväsi

Kiinteistöpalvelualan koulutusta toteutetaan tekemällä oppimisen kautta käytännönläheisesti. Työssäsi toimit erilaisissa oppimisympäristöissä ja työelämässä yhdessä opiskelijoiden kanssa, antaen tukea ja ohjausta opiskelijoille. Työparinasi toimii ryhmänohjaaja ja yhdessä luotte opiskelijoillemme parhaat mahdolliset oppimisen edellytykset ja yksilölliset polut työelämään. Ammatillisena erityisopettajana rakennat ja toteutat yksilöllisiä opintopolkuja opiskelijoillemme. Vastaat opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman laatimisesta yhteistyössä opiskelijan, työyhteisön moniammatillisen henkilöstön, sekä opiskelijan muun tukiverkoston kanssa.

Olisiko tämä olla sinulle sopiva työtehtävä?

Työ voisi sopia sinulle, kun sinulla on kiinteistönhoidon osaamista työkokemuksen kautta sekä opettajan pedagoginen pätevyys. Omaat halun ohjata erityistä tukea tarvitsevia opiskelijoita, ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot verkostoissa toimimiseen. Sinulla voi olla ammatillisen erityisopettajan pätevyys tai kokemusta opetustyöstä ammatillisessa koulutuksesta ja erityisopetuksesta. Tehtävässä tärkeintä on kuitenkin opiskelijalähtöisyys, aito kiinnostus opetustyöhön ja rohkea asenne uusiin asioihin tarttumiseen. Olet positiivisen työasenteen omaava ja toimeen tarttuva henkilö sekä mukava työkaveri. Työssäsi tarvitset B-ajokortin.

Tehtävä on kokopäivätyö ja määräaikainen sijaisuus aikavälille 1.8.2024-31.7.2025. Työsuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti ja tehtävän palkkaus on koulutuksestasi ja työkokemuksestasi riippuen noin 3000-5200e/kk.

Mitä Ammattiopisto Luovi tarjoaa sinulle?

Luovissa pääset nauttimaan esimerkiksi hyvistä loma-, liikunta- ja kulttuurieduista sekä työsuhdepyöräedusta ja merkkipäivän tullen muistamme henkilöstöämme, emmekä unohda palkita onnistumisista. Opettajana sinulla on vuodessa 12 vapaajaksoviikkoa. Kannustamme henkilöstöämme oman osaamisen kehittämiseen sekä uuden oppimiseen. Lue lisää Luovista työnantajana sivuiltamme.

Meillä arvostetaan yhdessä tekemisen kulttuuria ja Luovissa saat työhösi tukea moniammatillisesta ja osaavasta henkilöstöstämme. Arvoissamme ja arjessamme näkyvät luottamus, uudistajuus, osaaminen, välittäminen ja ilo.

Pääset kehittämään omaa osaamistasi isossa ja uudistuvassa organisaatiossa, jolla on rohkeutta kokeilla uutta ja oppia epäonnistumisista. Meillä on hyvät kehittymismahdollisuudet ja tuemme monipuolisesti henkilöstöämme hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Haluamme edesauttaa työssä viihtymistäsi rennolla ja toisia kunnioittavalla ilmapiirillä sekä ajanmukaisilla työvälineillä.

Kiinnostuitko? Näin haet meille: vastaa järjestelmässämme muutamaan kysymykseen ja liitä mukaan CV:si. Hakuaika päättyy sunnuntaina 2.6.

Pidämme haastattelut Rovaniemellä viikon 22 aikana ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään hakuajan päättymisen jälkeen.

Heräsikö kysyttävää? Koulutuspäällikkö Antti Parkkinen vastaa kysymyksiisi mielellään. Tavoitat hänet numerosta 040 3193 272. Mikäli Antti ei pääse puhelusi hetkellä vastaamaan, hän soittelee sinulle takaisin.

Ammattiopisto Luovi
Ammattiopisto Luovi on yksityinen, valtakunnallisesti toimiva, Suomen suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Luovi toimii yli 900 ammattilaisen voimin noin 30 paikkakunnalla kautta maan. Meillä kaikki tekevät Erityistä tehtäväänsä suurella sydämellä, opiskelijoidemme hyväksi. Arvoissamme ja arjessamme näkyvät luottamus, uudistajuus, osaaminen, välittäminen ja ilo. Haluamme olla oman alamme edelläkävijä ja meillä on kehittävä tekemisen meininki. Käy tutustumassa Luoviin ja työntekijätarinoihimme sivuillamme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://luovi.solaforce.com/app/external/jobs/423?source=TE_PALVELUT