Sales Coordinator - Bama Fresh Cuts Oy, SHT Tieto Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Bama Fresh Cuts Oy on kasvava salaatti- ja vihannestuotteita valmistava yritys, jonka uusi keväällä 2023 käyttöönotettu tehdas sijaitsee Vantaan Piispankylässä. Liikevaihto vuonna 2022 oli noin 15,6 M?. Tällä hetkellä työllistämme Suomessa noin 70 hlöä. Bama Fresh Cuts Oy on osa Bama Nordic AB yhtiötä, joka työllistää yhteensä yli 400 henkilöä.

Vahvan kasvumme jatkuessa, etsimme kokenutta Sales Coordinatoria kaupalliseen tiimiimme Vantaalle vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Sales Coordinator-tehtävässä olet keskeisessä roolissa tilaus-toimitusprosessissamme, sillä toimit tiiviissä yhteistyössä yrityksemme sisäisten sidosryhmien (laatu, tuotanto, logistiikka) kanssa asiakaspalvelutilanteisiin liittyvissä asioissa. Huolehdit asiakkaistamme, vastaanotat pääasiassa sähköisesti tulevia tilauksia, teet kuljetusjärjestelyitä sekä hoidat selvitykset mahdollisissa reklamaatiotilanteissa. Toimintaympäristömme FMCG-sektorissa on poikkeuksellisen vauhdikas sillä toimimme poikkeuksellisten tiukkojen toimitusaikataulujen ja laatuvaatimusten puitteissa.

Päivittäiset rutiinit toiminnanohjausjärjestelmässämme ja asiakaspalvelu muodostavat viikkojesi rungon, minkä lisäksi tehtävään sisältyy mm. hintojen ylläpitoa, messuvalmisteluja sekä muita myynnin ja markkinoinnin avustavia tehtäviä. Toimenkuvan sisältö kehittyy yrityksen kasvun sekä oman kokemuksesi pohjalta.

Kasvamme voimakkaasti ja kehitämme liiketoimintaamme edelleen. Toivommekin sinulta luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä rohkeutta tuoda havaitsemiasi kehityskohteita esille ja innostusta viedä näitä asioita eteenpäin yhdessä muun tiimin kanssa.

Aiempi toimialakokemus ei ole välttämättömyys, sillä saat työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen vastuualueellesi kuuluvista tehtävistä. Edellytämme kuitenkin valittavalta henkilöltä erityisesti kattavia IT-taitoja ja nopeaa oppimiskykyä erilaisista toiminnaohjausjärjestelmistä.

Sales Coordinatorina parhaiten menestyt, kun sinulla lisäksi on:

Muutaman vuoden kokemus vastaavista asiakaspalvelutehtävistä
Kaupallinen tai muu soveltuva koulutus
Ymmärrät rutiinien ja oman työsi merkityksen koko tehtaan toimitusketjussa
Viihdyt asiakaspalvelun parissa, olet oma-aloitteinen, priorisoit työtäsi taitavasti ja sinulle on luontevaa hyödyntää eri asiakaspalvelukanavia muuttuvissa tilanteissa (puhelin, sähköposti)
Erittäin hyvät IT-taidot ja kokemusta MS Office -sovellusten parista
Sujuva suullinen ja kirjallinen kielitaito niin suomeksi kuin englanniksi, lisäksi ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi
Työpisteesi on uusissa tiloissamme Vantaalla ja vaikka rooli on itsenäinen, saat aidosti koko talon tuen työhösi. Tehtävässä raportoit Suomen Sales Managerille ja pääset työskentelemään myös Ruotsissa toimivan myyntitiimin kanssa.

Työsuhde sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Tehtävän palkkaus on neuvoteltavissa aiemman kokemuksen ja kertyneen osaamisen mukaan.

Bama Nordic AB on ollut vuodesta 2019 osa norjalaista Bama Groupia ja yhdessä me olemme Pohjoismaiden suurin salaatti- ja vihannestuotteita valmistava yritys. Valikoimastamme löytyy laaja valikoima käyttövalmiita salaatti sekä vihannes- ja hedelmätuotteita. Asiakkaitamme ovat päivittäistavaraketjut, foodservice-tukut sekä elintarviketeollisuus.

Lisätietoja tehtävästä saat Bama Fresh Cuts Oy:n Sales Manager Sanna Mäkiseltä, p. 0400 149 571

pe 24.5. klo 13-15 ja ti 28.5. klo 13-15

Lisätietoja hakuprosessista saat Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikköseltä, p. 010 2306 523 arkisin klo 9 - 15 välillä.

Tehtävää voit hakea oheisen hakulinkin kautta tai toimittamalla CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Liitäthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Viimeinen hakupäivä on 2.6.2024. Käsittelemme hakemuksia ja etenemme haastatteluihin jo hakuajan puitteissa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/28412255