Tuotantotyöntekijöitä Serres Oy:lle, Kruunu HR Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2024
  • Hae viimeistään 9.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Serres on maailman johtava potilasnesteiden hallintaan keskittyvien ratkaisujen toimittaja. Integroitujen ratkaisujen avulla he auttavat terveydenhuollon ammattilaisia onnistumaan päivittäisessä työssä, tehden sairaaloiden potilasnesteiden keräämisestä ja hävittämisestä turvallisempaa, älykkäämpää ja kestävämpää. Serres-potilasimujärjestelmät ovat päivittäin tukemassa yli 75 000 leikkauksessa ympäri maailmaa auttaen terveydenhuollon ammattilaisia keskittymään siihen, mikä on kaikkein olennaisinta. Lisätietoja löydät yrityksen kotisivuilta osoitteesta www.serres.com http://www.serres.com/ .

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Serres Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Saarijärven tehtaalle.

Työnkuvaan kuuluu automaattisella tuotantolinjalla valmistettavien sairaalatarvikkeiden kokoonpanoa, jälkikäsittelyä, laaduntarkkailua sekä pakkausta. Työtä tehdään kolmessa vuorossa arkipäiviin painottuen, joten viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaat.

Hakijalta toivomme ahkeraa ja aktiivista työotetta, sorminäppäryyttä, tarkkuutta sekä pitkäjänteisyyttä. Katsomme myös aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä kolmivuorotyöstä hakijan eduksi, mutta tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä tässä tehtävässä asenne ratkaisee!

Tarjoamme kattavan perehdytyksen lisäksi mahdollisuuden toimia osana kasvavaa, menestyvää ja kehittyvää yritystä. Serres Oy on arvostettu työpaikka, jossa on hyvä työilmapiiri ja motivoituneet työntekijät. Serres Oy on savuton työpaikka.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde on alkuun määräaikainen Kruunu HR:n kautta. Serres Oy:n tilauskanta on kuitenkin vahva, joten hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessämme.

Jätäthän hakemuksesi Kruunu HR:n verkkosivujen kautta jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti hakujakson aikana. Haku päättyy sunnuntaina 9.6.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiia Karjalainen / +358 40 124 4591 / tiia.karjalainen@kruunuhr.fi mailto:tiia.karjalainen@kruunuhr.fi

Kruunu HR on vuonna 2022 toimintansa aloittanut Henkilöstöpalvelualan yritys. Työskentely meillä avaa monia mahdollisuuksia urallesi. Kauttamme on mahdollista löytää vakituinen, määräaikainen, keikkatyö, kokoaikainen, osa-aikainen työsuhde tai suorarekrytointien kautta mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Meidän kauttamme löydät työpaikkoja laajasti usealta eri toimialalta. Meillä on aina aikaa työntekijälle. Palvelu on henkilökohtaista, sillä Kruunu HR:n yrittäjät ovat mukana jokapäiväisessä toiminnassa. Olemme kokomme puolesta ketterä toimija, jolla on vahva paikallistuntemus ja pitkä kokemus alalta. Ja mikä parasta, meihin saa aina yhteyden. Huolehdimme siitä, että sinut perehdytetään kunnolla työsuhteen alkaessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://kruunuhr.likeit.fi/apply/3372208