Eläintenhoitajan määräaikainen tehtävä Koe-eläink, Turun yliopisto
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2024
  • Hae viimeistään 5.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko sinä etsimämme eläintenhoitaja, joka haluaa edistää tutkimuseläinten hyvinvointia?

Turun yliopiston Lääketieteellisessä tiedekunnassa sijaitsevaan Koe-eläinkeskukseen haetaan kahta eläintenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään vuodeksi. On mahdollista, että tehtävä jatkuu tämän jälkeen. Eläintenhoitajan tehtävänimike on tutkimusvalmistelija. Tehtävän valitun toivotaan aloittavan 1.8.2024, mutta aloitusaika on sovittavissa. Perehdytämme työhön hyvin ja päivittäin tukenasi ovat mukavat työkaverit!

Koe-eläinkeskus on Turun yliopiston palveluyksikkö, joka hankkii ja tuottaa eläimet biolääketieteelliseen tutkimukseen. Koe-eläinkeskus vastaa siitä, että toiminnalle säädetyt ja määrätyt vaatimukset täyttyvät. Keskuksessa on hoidossa jyrsijöitä, kaniineja, kaloja ja ajoittain sikoja ja lampaita.

Tehtävänkuvaus

Koe-eläinkeskuksen ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii eläinten päivittäisestä hyvinvoinnista ja avustaa tutkijoita toimenpiteissä sekä kaikissa eläinten käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Keskus järjestää vuosittain lakisääteistä koulutusta tutkijoille ja eläintenhoitajille sekä opastaa eläinten käyttäjiä. Lisäksi koe-eläinkeskus tekee palvelututkimuksia asiakkaille erillisestä sopimuksesta - tarvittaessa myös OECD:n viranomaisvaatimusten mukaisessa GLP-laatujärjestelmässä.

Eläintenhoitajana keskeisiä tehtäviäsi ovat

- keskuksen eläinten perushoito

- eläinten hyvinvoinnista ja hoitovälineistöstä sekä sähköisestä eläinkirjanpidosta huolehtiminen

- jyrsijäkantojen ylläpitäminen

- pienten toimenpiteiden suorittaminen eläimille

- eläinten lopettaminen

Lisäksi tutkimusvalmistelija avustaa tarvittaessa yksikön tutkimustoimenpiteissä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/elaintenhoitajan-maaraaikainen-tehtava-koe-elainkeskuksessa/mBqdEW