Lähihoitaja, Kurjenmäenkoti, Hämeenkyrö, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2024
  • Hae viimeistään 9.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kurjenmäkikoti tarjoaa asukkailleen sekä lyhyt- että pitkäaikaista asumispalvelua, ja henkilökuntaa on paikalla ympäri vuorokauden. Kurjenmäkikodissa asumispaikkoja on yhteensä 66, joista neljä paikkaa on tarkoitettu lyhytaikaista asumispalvelua tarvitseville henkilöille. Mahdollistamme asukkaillemme monenlaista virkistys- ja harrastustoimintaa ja olemme mukana arkisissa askareissa. Asukkaillamme on yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä sauna.

Lähihoitajana toimit tärkeässä roolissa nimettynä omahoitajana ja yhteyshenkilönä asukkaan, tämän omaisten sekä yhteisökodin välillä. Meillä pääset käyttämään tietojasi ja taitojasi monipuolisesti: kokonaisvaltaisen geriatrisen hoitotyön lisäksi työhösi kuuluu lääkehoito ja viriketoiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuminen. Toivomme löytävämme työkaverin, joka on aidosti kiinnostunut ikäihmisten- ja muistisairaiden kanssa työskentelystä, ja jolta löytyy intoa oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, iloista ja joustavaa asennetta, sekä kykyä itsenäiseen ja tiimityöskentelyyn. Työskentelemme kuntouttavalla työotteella, joten toivomme sitä myös sinulta. Voit hakea tehtävää, mikäli olet nimikesuojattu lähihoitaja tai sinulla on muu soveltuva sosiaali- ja/tai terveysalan tutkinto.

Voimme yhdessä sopia aloitusajankohdasta, mutta toivomme, että pystyt aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. Koeajan kesto on kuusi kuukautta. Sinulla tulee olla tartuntatautilain 48§:n mukainen suoja, ja lisäksi sinun tulee olla rekisteröitynä Valviran ylläpitämään rekisteriin. Sinun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista

Vahvista tiimiämme osaamisellasi, ja jätä hakemus Kuntarekryssä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-1821-24/fi_FI