Farmaseutti, sairaala-apteekki Savonlinna, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2024
  • Hae viimeistään 13.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee kolmea (3) farmaseuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Savonlinnan keskussairaalan sairaala-apteekkiin 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Voit olla farmaseuttiurasi alussa tai alan kokenut konkari. Työkaveriksesi saat 15 upeaa ammattilaista!

Uuden työntekijän perehdytämme aina ammattitaitoisesti ja huolellisesti tuleviin työtehtäviin. Työ on itsenäistä ja vastuullista, mutta yksin ei tarvitse selviytyä vaan teemme työtä tiiminä, toisiamme tukien Eloisan "Myö yhessä"-hengen mukaisesti.

Sairaala-apteekissa sinun on farmaseuttina mahdollista työskennellä monipuolisissa työtehtävissä käsittäen lääkkeiden toimitusta, asiakaspalvelua, solunsalpaajien käyttökuntoon saattamista sekä aseptista ja galeenista lääkevalmistusta. Työtehtävät voivat olla myös rajatut, voit keskittyä esim. kahteen osa-alueeseen.

Savonlinnan keskussairaalan lääkehuoltoa kehitetään tulevan syksyn aikana ottamalla käyttöön neljällä osastolla älylääkekaapit. Tällä hetkellä käytössämme on yksi älylääkekaappi ja keräilyvarastoautomaatti apteekissa. Uusien älylääkekaappien käyttöönotosta ja ylläpidosta löytyy tekniikasta kiinnostuneelle mainio vastuualue perustyön lisäksi.

Olet tervetullut tutustumaan toimintaamme hakuvaiheessa myös paikan päälle!

Tarjoamme työntekijöillemme kattavat henkilöstöedut, kuten:
300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla sekä työsuhdepyöräedun.

Aloittavan farmaseutin tehtäväkohtainen palkka on 2866,88€/kk (TVA1). Laajan työnkuvan mukaisissa työtehtävissä palkka määräytyy TVA2-tason mukaisesti ja on 2966,88€/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan SOTE-sopimuksen mukainen työkokemuslisä 3 % 5 vuoden kokemuksesta tai +8 % 10 vuoden kokemuksesta.
Maksamme lisäksi uudelle farmaseutillemme kertaluontoisen 1500 euron rekrytointipalkkion, kun hän on työskennellyt tehtävässä vähintään 6 kuukautta.

Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin. Lue lisää ja klikkaa itsesi Eloisan ammattilaisten joukkoon!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistetun farmaseutin pätevyys. Haussa otetaan huomioon mös opintojen loppuvaiheessa olevat farmaseuttiopiskelijat.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/603894/fi_FI