Hankintapäällikkö, Espoo, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2024
  • Hae viimeistään 4.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella olemme moderni hankintatoimi, joka on digitalisoitunut, prosessiohjautunut ja tietoa hyödyntävä funktio. Meillä tuotantotavan valinta perustuu objektiiviseen ja analyyttiseen tuotantotapa-analyysiin ja hyödynnämme palvelujen järjestämisessä analyysiin pohjautuen oman tuotannon lisäksi muita julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoita. Tuomme yhteen niin pienet kuin suuretkin toimijat tuottamaan kanssamme laadukkaita palveluita alueen asukkaille. Lisäksi huomioimme hankinnoissa teknologian ja uusien liiketoimintamallien tuomat mahdollisuudet.

Tehtävänäsi on varmistaa, että hyvinvointialueella on käytössä tarkoituksenmukaiset palvelut ja sopimukset sekä vastaat hankintojen oikea-aikaisesta ja kustannustehokkaasta toteutuksesta. Tuet palvelujen järjestämisen strategiaa tuottamalla tietoa johdon päätöksenteon tueksi.

Vastaat hankintasalkkuun kuuluvien epäsuorien ja pelastuslaitoksen hankintojen johtamisesta. Tehtävä sisältää mm. hankintakokonaisuuden suunnittelua, hankintatarpeiden ja -mahdollisuuksien tunnistamisen, riittävien perustietojen kartoittamisen, hankintojen tavoitteiden vahvistamisen sekä hankintojen tarkoituksen mukaisuuden arvioinnin. Vastaat hankintojen oikea-aikaisuudesta, hankintojen valmistelun tukemisesta ja työnohjauksesta. Sopimus- ja toimittajahallinnan tehtävät kuuluvat vastuullesi samoin kuin ajantasaisen markkinaymmärryksen luominen.

Arvostamme kokemusta strategisesta hankintatoimesta, kategoriajohtamisesta, sopimus- ja toimittajahallinnan kehittämisestä sekä henkilöstöjohtamisesta. Lisäksi arvostamme, mikäli sinulla on kokemusta rakennusurakoista.

Virassa edellytetään kokemusta hankinnoista, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimityöskentelyä tiiviissä aikataulussa sekä kykyä organisoida ja johtaa sisäisiä ja ulkoisia yhteistyöverkostoja. Valittavalla henkilöllä tulee olla kyky hallita laajoja kokonaisuuksia muuttuvassa työympäristössä sekä ratkaisukeskeinen toimintatapa.
Lisäksi edellytämme virkaan valittavalta hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto.

Soita, tai laita viestiä, mikäli haluat jutella lisää tehtävästämme! Tarjoamme sinulle dynaamisen ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen sekä laaja-alaisen tehtäväkentän muuttuvassa toimintaympäristössä.

Virkasuhde on vakituinen ja se pyritään täyttämään mahdollisimman pian.

Viranhoitoaika on 36 tuntia ja 15 minuuttia / viikko.

Virkasuhteen muut ehdot HVTES:n mukaisesti.

Hyvinvointialueen modernit työtilat sijaitsevat Espoon Otaniemessä, Aalto-yliopiston metroaseman läheisyydessä,: Tekniikantie 15, 02150, Espoo.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-01-68-24/fi_FI