Alumiinihitsaustaitoinen Levyseppähitsaaja, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
HOI alumiinin tuntijat! Nyt alumiinihitsaustaitoiselle LEVYSEPPÄHITSAAJALLE loistopaikka tarjolla Kangasalla - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt alumiinihitsaustaitoista LEVYSEPPÄHITSAAJAA Kangasalle vakituiseen työhön!

Työssäsi pääset käsiksi hyvin monipuolisesti erilaisiin tuotanto- ja kokoonpanohitsauksiin, joissa materiaalina toimii perusmustan lisäksi pitkälti alumiini. Työpaikkasi sijaitsee siisteissä tiloissa hyvien kulkuyhteyksien varrella Kangasalla, jossa työskentelet liukuvalla työajalla päivätyössä ma-pe!

Odotamme sinulta erityisesti aiempaa kokemusta etenkin alumiinihitsauksesta, innokkuutta ja tarkkuutta tekemiseen sekä työhöntarttuvaa ja oma-aloitteista asennetta! Aiempi monipuolinen kokemus eri hitsausmenetelmistä on eduksesi. Työ edellyttää Työturvallisuus- ja Tulityökorttia.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme apunasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus tehtävässä sopimuksen ja kokemuksen mukaan, ja palkkatoive huomioidaan!

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soita suoraan Karrille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Karri Järvinen, puh. 044 460 6359 tai karri@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4478970-alumiinihitsaustaitoinen-levyseppahitsaaja-kangasalle?promotion=1017274-trackable-share-link-te-alumiini-levyseppa-kangasala