Maankäytön asiantuntija, kaavoittaja, Leppävirran kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2024
  • Hae viimeistään 9.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hakuaikaa on jatkettu 9.6.2024 saakka. Paikkaa aikasemmin hakeneet otetaan huomioon valintamenettelyssä.

Tehtävänimikkeesi voi olla kaavoittaja, kaavoitusinsinööri, kaavoitusarkkitehti koulutuksestasi ja tulevasta tehtävänkuvasta riippuen.

Leppävirran kunta on monialainen työnantaja, joka yhtenä suurimmista paikallisesta työnantajasta työllistää noin 300 henkilöä. Arvojamme ovat avoimuus, oikeudenmukaisuus sekä vastuullisuus. Leppävirralla edistetään aktiivisesti hyvinvointia ja kunnan työhyvinvointitoiminta on tavoitteellista ja yhteisöllisyyttä edistävää.
Maankäyttöpalvelujen tehtävänä on hoitaa muun muassa eritasoisten kaavojen laadintaa ja maankäytön kehityshankkeita sekä tukea kunnan strategiaa asunto- ja maapolitiikassa.

Vastaat kunnan maapoliittisen ohjelman mukaisten kaavoitushankkeiden toteuttamisesta, kaavojen valmistelusta yhteistyötahojen kanssa. Työskentelet kaavo asemakaavoituksesta, yleiskaavoituksesta ja rantojen käytön suunnittelusta sekä lupakäsittelyyn liittyvistä suunnittelutarve- ja poikkeamisasioista. Tehtäviin kuuluu koko kunnan kaavoitus, maapolitiikkaan ja elinkeinopolitiikkaan liittyvät kaavalliset kysymykset, maakuntakaavoitukseen liittyvä ja muu sidosryhmäyhteistyö sekä kunnan lausuntojen valmisteleminen maankäyttöön liittyvissä asioissa.

Keskeisiä tehtäviä ovat mm. kunnan maapoliittisen ohjelman mukaisten kaavoitushankkeista vastaaminen, kaavojen valmistelu yhteistyötahojen kanssa, kaavoituskumppaneiden kanssa työskentely ja kaavoitushakkeiden ohjaaminen

Tehtävä edellyttää huolellisuutta, itsenäistä työotetta, yhteistyökykyä, hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, suunnittelualan kokemusta, lainsäädännön tuntemusta, kartta- ym. -ohjelmistojen käyttö ja alan kehityksen seuraamista sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Valittavalta henkilöltä edellytämme yliopistossa, korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa suoritettua tutkintoa tai tehtävään soveltuvia maankäytönsuunnittelun loppuvaiheessa olevia opintoja

Palkkaus määräytyy teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työaikamuoto on liukuva toimistotyöaika. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä. Palkkatoivomuksen voi myös esittää.

Ennen tehtävän vastaanottamista on valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Rekrytoinnissa voidaan käyttää ulkopuolista testaajaa. Leppävirran kunta on savuton työnantaja.

Liukuva työaika ja joustava etätyömahdollisuus tukevat työskentelyäsi sekä työhyvinvointiasi. Saat työnantajaltasi työsuhde-etuina ePassin, polkupyöräedun, lounasedun sekä työykykä ylläpitävän työterveyshuollon palvelun.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LEP-03-4-24/fi_FI