Päätoiminen tuntiopettaja (suomi toisena kielenä), Lahden kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2024
  • Hae viimeistään 3.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oppituntienmäärä on 18-20 vvt vuosiluokille 1-9. Tunneista sovitaan erikseen toisen ammattitaitoisen S2-opettajan kanssa.

Mukkulan peruskoulu on vuosiluokkien 1-9 perusopetusta antava noin 800 oppilaan koulu, joka sijaitsee Mukkulan kaupunginosassa noin neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Mukkulan koulu on liikuntapainotteinen koulu. Koulun kanssa samassa rakennuksessa toimivat Mukkulan päiväkoti ja Mukkulan kirjasto, joiden kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä. Koulun vieressä on hyvät liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ja ympäristöä hyödynnetään vahvasti opetuksessa.

Tehtävään haetaan kehittämismyönteistä ja innokasta opettajaa. Hakijalta odotetaan aitoa sitoutumista opetuksen kehittämiseen sekä perehtyneisyyttä uuteen opetussuunnitelmaan. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja osaamista vahvan yhteistyön toteuttamisesta yli oppiainerajojen sekä tieto- ja viestintätekniikan osaamista. Eduksi katsomme kokemusta maahanmuuttajataustaisten oppilaiden opettamisesta. Koulussamme toimitaan vahvasti tiimeissä ja arvostammekin halua toimia tiimin jäsenenä.

Kelpoisuusvaatimuksena on äidinkielen ja kirjallisuuden aineenopettajan kelpoisuus. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen (986/98) perusteella. Mikäli kelpoisia hakijoita ei ole, tehtävä voidaan täyttää hakijalla, joka ei täytä viran kelpoisuusehtoja.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävään valittavalta voidaan pyytää huumausainetestiä koskeva todistus. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 3.6.2024 klo 15.00.

Tervetuloa tutustumaan työntekijöidemme arkeen. Tällaista on olla töissä Lahden kaupungilla!

https://www.lahti.fi/tyo-ja-yrittaminen/lahti-tyonantajana/tyontekijatarinoita/
Lahden kaupunki on vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa työntekijöilleen monipuolisesti henkilöstöetuja. Käytössäsi on hyvinvoinnin tukemiseen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu. Lisäksi olet oikeutettu paikallisliikenteen työsuhdematkalippuun, vuosittaiseen polkupyörähuoltoetuun ja sovittuihin lounasetuihin.

Lahden kaupungin perusopetuspalvelut kuuluvat sivistyksen palvelualueelle, joka vastaa opetus-, kasvatus-, liikunta- ja kulttuuripalvelujen järjestämisestä ja koko palvelualueen kehittämisestä. Sivistyksen palvelualue on uudistuva, osaamista arvostava ja aktiivinen yhteistyökumppani. Perusopetusta järjestetään 21 koulussa. Oppilaita on yli 10 500, opettajia ja koulunkäynninohjaajia yli 1 100.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LAHTI-02-225-24/fi_FI