Sähkö- tai automaatioinsinööri, Lahti Energia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 9.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaisiko sinua työskentely keskeisissä rooleissa kriittisen infran parissa? Etsimme joukkoomme sähkö- ja automaatioalan osaajaa vahvistamaan voima- ja lämpölaitostemme ydintiimiä energiantuotannon keskiössä.

Mitä tuleviin työtehtäviisi kuuluu? Suunnitella voima-, lämpö- ja asiakaslaitosten kunnossapitotöitä. Vastuullasi on huoltosuunnitelmien ja kunnossapito-ohjelmien ylläpito sekä vuosihuoltojen ja korjaustöiden järjestely. Osaamisesi mukaan pääset ottamaan vastuuta myös pienistä investointiprojekteista.

Miksi sinä voisit olla etsimämme tekijä?
- Haluat oppia ja kasvaa ammatillisesti tehtäväsi mukana.
- Sinulla on järjestelmällinen ja jämäkkä ote työhösi.
- Sinulla on jonkin verran aiempaa työkokemusta sähköautomaation parissa.
Tuo esiin omat vahvuutesi, josta voit hyötyä tässä roolissa!

Entä mitä saat?

Tarjoamme sinulle roolia, jossa pääset vahvistamaan ja haastamaan osaamistasi mielenkiintoisessa ja monipuolisessa ympäristössä. Saat ympärillesi energia-alan ja voimalaitosympäristön kokeneet ammattilaiset, jotka auttavat sinua menestymään tehtävässäsi ja kehittymään alan mukana.

Ihmiset ovat voimavaramme ja panostamme monin tavoin henkilöstömme hyvinvointiin. Tarjoamme sinulle mm. hyvinvointi-, liikunta- ja lounasedut sekä työsuhdepyöräetua, kuten myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Tehtävä on vakituinen ja aloitusajankohdasta sovitaan joustavasti.

Ota ensimmäinen askel kohti innostavaa uraa energiantuotannon huipputiimissä!

Lue lisää Lahti Energia työnantajana -sivustolla, miksi meille kannattaa tulla töihin! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä niin soita tehtävän esihenkilölle, sähkö- ja automaatiopäällikkö Sami-Pekka Virtaselle, puh. 044 722 9758. Parhaiten tavoitat minut arkisin iltapäiväaikaan (pl. viikolla 22).

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 9.6.2024! Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Olemme päihteetön työpaikka, joten valituille henkilöille teetetään huumausainetesti. Lisäksi osaan työtehtävistä teetetään turvallisuusselvitys.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.recright.com/careers/fi/lahti-energia/sahko-tai-automaatioinsinoori-6630ce564e369cc3fa3a879a