Sairaanhoitaja/ensihoitaja, Region Norrbotten, IVAK Kalix Sjukhus
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko tehdä merkityksellistä työtä? Oletko valmis ottamaan vastaan haastavan työn? Me tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden, joka poikkeaa perinteisestä työpaikasta.
Juuri nyt haemme Pohjois-Ruotsin ambulanssitoimintaan päteviä sairaanhoitajia/ensihoitajia, joilla on koulutus ja kokemusta. Meidän toimintamme sijoittuu koko Norrbottenin lääniin ja haemme nyt työntekijöitä meidän ambulanssiasemiimme, jotka sijaitsevat Kiirunassa (Kiruna), Jällivaarassa (Gällivare), Pajalassa (Pajala), Jokimukassa (Jokkmokk), Ylikainuussa (Överkalix), Ylitornissa (Övertorneå), Kainuussa (Kalix) ja Haaparannassa (Haparanda).
Sinä tulet tekemään töitä tiimissä muiden osaavien hoitotyön ammattilaisten kanssa, joilla on paljon kokemusta ja kykyjä käsitellä vaativia tilanteita työssään.

Millaista hakijaa etsimme?
-Koulutukseltasi olet sairaanhoitaja. - Vaaditaan B-ajokorttia. Ajokortti pidetty hallussa vähintään kolme yhtenäistä vuotta. - Hyvä fyysinen kunto, työhön sisältyy raskaita nostoja, on hyvä omistaa kyky nostaa raskaita kuormia. Fyysiset testit ovat osa työhakemusta.
Työnkuvan vaatimukset ovat:
- Koulutukseltasi olet sairaanhoitaja tai lähihoitaja. - B-ajokortti. Vähintään kolme vuoden hallussa pito. - Hyvä fyysinen kunto. Kyky nostaa raskaita nostoja.
Muita vaatimuksia mitä on hyvä olla:
- Erikoiskoulutus tai aikaisemmin kokemusta esihoidosta on suuri etu. - Osaat suomen kieltä.
Sinun persoonalliset ominaisuutesi ovat keskeisiä. Me arvostamme ihmisiä, jotka tekevät yhteistyötä, kuuntelevat ja voivat käsitellä stressitilanteita. Sinulla on oltava hyvä stressinsietokyky ja voida käsitellä tilanteita missä pitää tehdä nopeita päätöksiä.

Samalla olla rauhallinen erilaisissa tilanteissa. Työssäsi sinun on saatava hyvä luottamussuhde ihmisiin ja tehdä työtä ammattitaidolla. Region Norrbotten kannustaa luovuutta työssä ja innovatiivista ajattelua, on tärkeää, että sinä ja sinun työtyhmä voi vaikuttaa omaan työhön.

Mitä pääset tekemään?
Ambulanssin pelastustoiminta on ainutlaatuinen yhteiskunnallinen funktio missä tehdään esisairaala työtä vuorokauden ympäri. Työntekijät tapaavat kaiken ikäisiä potilaita, jotka tarvitsevat ensihoitoa sairauteen tai sattumaan. Ambulanssitiimi on usein ensin paikalla auttamassa, sairaanhoitajana sinun on tehtävä ensimmäinen tärkeä arviointi tilanteesta. Sinä annat akuutti hoitoa potilaalle ja sinulla on lääketieteellinen vastuu. Työssä tulee vastaan erilaisia tilanteita ja haasteita, työ on elintärkeä potilaalle. Sairaanhoitajana ambulanssitoiminnassa teet yhteistyötä toisten ammattiryhmien kanssa. Ambulanssitoiminta on itsenäinen mutta tekee läheistä yhteistyötä akuuttien ja terveyskeskuksien kanssa.

Mitä me tarjoamme?
-Esittely ja valmennus ambulanssitoimintaan, joka perustuu aikaisempiin kokemuksiin ja tarpeisiin. - Kaksi lääniyhteistä esittely ja perehtymisviikkoa ambulanssitoiminnasta. - Mahdollisuus kehittyä ammatissa missä sinä voit luoda tulevaisuuden sairashoitoa ja terveyttä. - Terveyttä edistävä työpaikka, miellä on terveidenhoito etuja työntekijöille ja aktiviteetteja. - Linkki työpaikka eduille https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/
Tietoa työpaikasta Me tarjoamme kesätyöpaikan meidän kaikilla asemilla. Kiiruna, Jällivaara, Pajala, Jokimukka, Ylikainuu, Ylitornio, Kainuu ja Haaparanta. Työpaikka on kokopäiväinen tai osa-aikainen. Työpäiväajat ovat päivä tai yövuoro ja päivystys. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja valinta tehdään heti kun sopivat henkilöt on löydetty. Kirjoita hakemukseen missä kunnassa olet kiinnostunut tekemään töitä.

Kiinnostuitko tehtävästä, kerromme mielellämme lisää:

Kainuu (Kalix)
Marjo Mourujärvi Yksikönjohtaja Puhelin: 076-148 82 20
Sähköposti: marjo.mourujarvi@norrbotten.se

Haaparanta, Ylitornio ja Ylikainuu (Haparanda, Övertorneå och Överkalix)
Ann-Charlotte Paavola Yksikönjohtaja Puhelin: 076-107 24 10
Sähköposti: ann-charlotte.paavola@norrbotten.se

Kiiruna (Kiruna)
Peter Larsson Yksikönjohtaja Puhelin: 076-125 77 72
Sähköposti: peter.larsson@norrbotten.se

Jällivaara (Gällivare)
Malin Jatko Yksikönjohtaja Puhelin: 076-148 93 89
Sähköposti: malin.jatko@norrbotten.se

Pajala, Jokimukka (Pajala, Jokkmokk)
Birgitta Emmoth Niemi Yksikönjohtaja Puhelin: 076-125 31 64
Sähköposti: birgitta.emmoth-niemi@norrbotten.se
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:marjo.mourujarvi@norrbotten.se