Assistentti, Monetra Keski-Suomi Oy, Monetra Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko sinä kaipaamamme liiketoiminnan luottopeluri, joka ottaa vastuuta laajemmista kokonaisuuksista ja hoitaa myös arjen pienemmät puuhat iloisella otteella. Etsimme ASSISTENTTIA Monetra Keski-Suomi Oy:lle hoitamaan laajasti yhtiön liiketoiminnan tukitehtäviä.

Arvostamme kykyä hoitaa laajoja kokonaisuuksia ja projekteja. Odotamme rohkeaa palveluasennetta ja kehittämismyönteisyyttä. Olet innokas oppimaan uutta ja kehittämään työtäsi sekä nautit vaihtuvien työtehtävien itsenäisestä hoitamisesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää joko ammatillista perustutkintoa (esim. merkonomi) tai alempaa korkeakoulututkintoa. Työssä tarvitset sujuvia viestintä- ja ICT-taitoja, painottuen erityisesti työvälineohjelmistoihin (esim. Office). Eduksesi katsomme kokemuksen talous- ja/tai palkkahallinnon työtehtävistä sekä oman auton käyttömahdollisuuden.

Tehtävässä hoidat monipuolisesti toimisto- ja asiakaspalvelutehtäviä. Työhön kuuluu asiakas- henkilöstö- ja työnhakijaviestintään liittyviä työtehtäviä. Hoidat erilaisia hallinnollisia tehtäviä ja tuet henkilöstön arkea esimerkiksi kokousjärjestelyin ja muita käytännön asioita tehden. Lisäksi huolehdit yleisistä toimitiloihin liittyvistä asioista. Työ voi sisältää myös erilaisia palvelutiimien työtehtäviä osaamisalueesi mukaisesti.

Tarjoamme sinulle innostavan tehtävän kasvavassa yrityksessä julkisen alan toimijoiden luottokumppanina. Monetra tuottaa palveluja kaupungeille, kunnille, hyvinvointialueille sekä näiden omistamille osakeyhtiöille. Toimintamallimme korostaa avointa ja itseohjautuvaa työskentelytapaa. Meille tärkeitä arvoja ovat asiakastyytyväisyys, henkilöstön hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen. Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Monetran palvelujen tuottaminen perustuu luottamukseen ja vastuullisuuteen, joten tästä syystä tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan koeaikaa. Sopimusehdot määräytyvät AVAINTES-työehtosopimuksen mukaan. Palkka muodostuu tehtävän, osaamisen ja kokemuksen perusteella. Työpaikka sijaitsee Jyväskylässä ja työtehtävät edellyttävät työskentelyä toimistolla. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/600260/fi_FI