Valvomotyöntekijä ja infratyöntekijä Saimaan kana, NRC Group Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt valvomotyöntekijää ja infratyöntekijää Väyläviraston Saimaan kanavan käyttökeskukseen, sekä kunnossapitoon ja viankorjaustöihin. Saimaan kanava on noin 43 km pitkä kanavareitti Suomenlahdelta Saimaalle, josta ensimmäiset noin 20 km sijaitsevat Venäjän federaatiolta vuokratulla alueella ja loput 23 km Suomen puolella. Hoidettavalla alueella on kahdeksan sulkua, joista 5 sulkua on vuokra-alueen puolella ja 3 sulkua on Suomen puolella, sekä 7 avattavaa läppäsiltaa.

Valvomotyöntekijän päivittäiset työtehtävät pitävät sisällään muun muassa kanavan käyttötoiminnan, sekä vika- ja huoltotöitä. Työ on keskeytymätöntä kolmivuorovuorotyötä.

Pääsääntöisesti työt hoidetaan Mälkiällä Lappeenrannassa sijaitsevasta Saimaan kanavan kaukokäyttövalvomosta, mutta myös Venäjän federaatiolta vuokratulla alueella, sekä mahdollisesti muilla työnantajan määrittämillä alueilla.

Infratyöntekijän päivittäiset työtehtävät sisältävät muun muassa kiinteistö-, sähköteknisiä, koneteknisiä kunnossapitotehtäviä ja ympäristönhoitotehtäviä, sekä käyttöhenkilöiden avustamista/tuurausta. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana. Käyttötehtävien avustaminen/tuuraus tehdään keskeytymättömänä kolmivuorotyönä.

Mitä odotamme sinulta?

- Valmiutta työskennellä vaihtelevina työaikoina sekä matkustus- ja päivystysvalmiutta
 - Tehtävien suorittaminen edellyttää paljon liikkumista, joten sinulla tulee olla vähintään B-luokan ajokortti
 - Tehtäviin valittavilta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa ja heidän tulee olla suomen kansalaisia
 - Tietokoneen käytön perusteiden hallintaa
 - Lisäksi edellytämme tehtäväkohtaisesti:
 - Valvomotyöntekijän tehtäviä suorittavalla henkilöllä tulee olla kone- tai sähköalalta vähintään asentajan perustutkinto sekä vähintään kuuden (6) vuoden kokemus avattavien siltojen käyttötehtävistä 1.1.2010 jälkeen tai kuuden (6) vuoden kokemus kaukokäytettävien koneiden käyttö ja valvontatehtävistä.
 - Infratyöntekijällä tulee olla kone- tai sähköalalta vähintään asentajan perustutkinto tai vähintään kahden (2) vuoden kokemus avattavien siltojen käyttötehtävistä 1.1.2010 jälkeen. Eduksi katsomme sähköalan koulutuksen ja aiemman kokemuksen kiinteistön sekä ympäristön hoitoon liittyvistä tehtävistä (esim. puiden, pensaiden ja nurmikon hoidosta).

Lisäksi valitut henkilöt suorittavat rannikkolaivurin radioliikennetodistuksen (SRC) ennen töiden aloittamista (tarjoamme tähän koulutuksen).

Vaikka olemme kasvaneet suureksi yritykseksi, yrittäjähenkisyytemme on säilynyt. Viihdyt työssäsi hyvin, jos sinua motivoivat haasteet ja yrityksen matkan seuraaminen - ja haluat jättää oman jälkesi yhteiskuntaan.

Palkitsemme hyvin tehdystä työstä ja lisäksi tarjoamme kattavat henkilöstöedut (liikunta- ja kulttuurietu, työmatkaetu, hyvinvointietu, työsuhdepyöräetu ja lounasetu.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Birgit Keränen keskiviikkona 8.5.2024 klo 10 - 11 välisenä aikana, p. 040 487 8998, birgit.keranen@nrcgroup.fi sekä työmaamestari, Aleksi Kautonen p. 040 863 7461 aleksi.kautonen@nrcgroup.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/234931/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer