Tietoa tehtävästä
Varjola sijaitsee Keski-Suomessa, maaseudun rauhassa Kuusaan kosken kuohujen kupeessa Laukaassa. Matkaa Jyväskylästä on vain puolisen tuntia, joten myös kaupungin palvelut on helppo yhdistää vierailuun. Varjolassa tarjoamme tasokasta majoitusta Riihihuoneissamme, savusaunoilla lempeitä löylyjä sekä aktiviteetteja, joista löytyy monen moista vaikkapa elämyslahjaksi.
Puhdas maaseudun juhlaruoka, aidot maut, huimat luontoseikkailut, elämykselliset saunat ja monipuoliset majoitusmahdollisuudet tekevät Varjolasta ainutlaatuisen vierailukohteen. Täyden palvelun talona tarjoamme kaiken tarvittavan onnistuneisiin tilaisuuksiin, aina kokouksista perhejuhliin ja pienempiinkin elämyshetkiin.
Varjolassa on pitkät perinteet herkkujen valmistukseen ja entisaikojen tapaan valmistamme ruoat alusta alkaen itse. Runsaat pitopöydät tarjoavat monenmoisia makuja, joissa sesongin herkut ja lähiluonnon antimet ovat kunniapaikalla. Meillä on pitkät perinteet Jyväskylän alueen juhlapaikkana ja tasokkaana maaseuturavintolana. Ympäri vuoden sinua palvelee Navettaravintola ja kesäaikaan avoinna on lisäksi Bistro Sylvi, jonka vanhan talon tunnelmaan voit piipahtaa vaikka ohikulkumatkalla. Bistrossa on tarjolla maittava ruokalista ja kahvila kesäkaudella, jonka leivokset ja suolaiset tarjoiltavat valmistuvat keittiössämme. Toimitamme myös saunoille ja majoitustiloihimme monia eri herkkuja, joten ei muuta kuin tutustu valikoimaan ja tule herkuttelemaan! Meistä lisää: https://www.varjola.com/ruoka
Haemme nyt Varjolan Tilalle kesän sesonkiimme ammattitaitoista KOKKIA,
joka nauttii makuelämyksien loihtimisesta ja loistavien asiakaskokemuksien luomisesta. Kunnioitamme pitkiä perinteitämme ja teemme kaikki annokset alusta alkaen itse. Tarjoamme kaikkea aamiaisesta á la carteen ja toimimme tilausravintolana upeille juhlille ja tilaisuuksille. Leivomme itse leivät pöytään ja kakut juhliin! Mikäli haluat olla osa meidän osaavaa tiimiä, jätä hakemuksesi jo tänään!
Tarjoamamme sinulle kokoaikaisen (37,5 tuntia/viikko) ja määräaikaisen työn syyskuun 2024 loppuun saakka ja tehtävässä voisit aloitella perehtymisellä toukokuun 2024 aikana. Työajat vaihtelevat klo 7.00 – 23.00 välillä ja työskentelet tottuneesti myös viikonloppuisin tarvittaessa.
Odotamme sinulta:
• kokin koulutusta ja työkokemusta monipuolisista kokin työtehtävistä
• valmiutta työskennellä vuoroissa klo 7.00 – 23.00 välillä ja viikonlopputyöhön
• suomen ja englannin kielen taitoa
Tarjoamme sinulle:
• monipuolisia kokin tehtäviä ainutlaatuisessa koskimiljöössä
• ammattimaisen tiimin tuen työllesi
• kattavan perehdytyksen työtehtäviin
• majoitusmahdollisuuden tarvittaessa
• kilpailukykyisen kuukausipalkkauksen
Kiinnostuitko? Lähde hakuun mukaan jättämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 19.5.2024 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän rekrytointipäällikkö Mira Perttula, puh. 0400 745 000, mira.perttula@go-on.fi.
Palkkaus
Palkkatoive
Hae työpaikkaa
Hae työpaikkaa tai vinkkaa kaverille 19.5.2024 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Hae työpaikkaa" -linkin kautta.